Drikke BLANK AKEVITT

BLANK AKEVITT> Ny akevitt 
fra Oslo Håndverkstilleri

BLANK Akevitt fra Oslo Håndverkstilleri er nå tilgjengelig på Vinmonopolet.

- Målet med BLANK AKEVITT var å skape den perfekte ulagrede akevitten til bruk i cocktails, forteller master blender Dave Gordiono.

BLANK er laget med mange av de samme ingredienser som OHD AKEVITT, men hvor produktet har fått tilsatt blant blant

annet einebær.

Norges nasjonalbrennevin, Akevitt, blir tradisjonelt sett servert ublandet til mat eller øl. Samtidig oppdager stadig flere, både i Norge og internasjonalt, at akevitten har en bredere apell og bruksområder. Oslo Håndverksdetilleri plukket tidlig opp trenden og kommer nå med BLANK, en ulagret akevitt som er spesielt komponert for å fungere godt i cocktails og drinker.

Akevitten er tydelig sitruspreget både i duft og smak. Den er laget med 9 forskjellige botaniske elementer, inkludert karve, kamomilleblomst, hylleblomst, kvann og enebær. Einerbær er et utradisjonelt tilskudd til akevitt, men bidrar til å gi  denne akevitten et friskt og lett sitruspreg.

 

Neo-Fjordic Paloma

4 cl BLANK Akevitt

1,5 cl Campari

1,5 sitronjuice

2 cl sukkerlake

5 cl grapefruktjuice

en sitronskive