Drikke En premium norsk aquavit.

En premium norsk aquavit.> Det er en kjent sak at arvesølvet trenger en finpuss av og til...

Arvesølvet Aquavit har siden den ble lansert i 2011 blitt en viktig del av akevittsortimentet i Norge. Nå kommer den i ny drakt, og med 24 måneders lagring på våre beste sherryfat fra Spania. - I den nye utgaven av denne akevitten har det vært viktig for oss å tydeliggjøre navnets betydning. Arvesølv som arvegods og arvesølv som naturlig råvare, er begge grunnleggende assosiasjoner når den NYE Arvesølvet Fatlagret Aquavit nå blir lansert. Norske tradisjoner og arvesølv blir presentert med inspirasjon fra rosemaling, bunader, bunadsølv, sølvtråd, treskjæring og det grunnleggende i norsk natur,selve urfjellet, forklarer produktansvarlig Jarle Nereng i Det Norske Brenneri.

Sammen med Design Horse har Det Norske Brenneri utviklet den nye etiketten, og gitt den det premiumuttrykket som Arvesølvet Fatlagret Aquavit fortjener.

Nå står Arvesølvet Fatlagret Aquavit i stil med innholdet, og våre eksisterende og nye kunder får enda større glede av sitt arvesølv, sier Nereng.

Arvesølvet aquavit er tildelt en rekke internasjonale priser for sin kvalitet, senest en gullmedalje fra New York International Spirits Competition i 2017.

 

Her er smaksnotatene til vår master blender Jon Bertelsen: på nesen vil du kjenne appelsin, plommer og sitrusoljer, samt hvit grapefrukt, karve, kardemomme, koriander, stjerneanis og vanilje. En kompleks smak med karve, anis, appelsinmarmelade og lakrisrot. Ettersmaken varer og varer, med kryddertoner helt til siste slutt. Nytes helst til tradisjonell norsk mat, eller alene i et tulipanformet glass. 

 700 ML, 40%

Vinmonopolets varenummer: 9398601