Drikke HUSHOLDNINGS VODKA &

HUSHOLDNINGS VODKA & > HUSHOLDNINGS GIN

Denne våren har Palmer Spirits lansert to nye produkter i sin såkalte anti-premium serie, Husholdnings Vodka og Husholdnings Gin.

Hele idéen bak serien er å kunne tilby håndverksprodukter av beste kvalitet til samme pris som kjente «entry level»-produkter. Palmer Spirits´ påstand er at kunder ofte ender opp med å betale minst like mye for innpakning som innhold når det gjelder nyheter i brennevinskategorien, og derfor består Husholdnings-serien av håndverksprodukter av topp kvalitet i en noe enklere innpakning enn man kanskje er vant til.

Husholdnings Gin ble utviklet av Jesper Høst og Storgata Destilleri (Himkok) sommeren 2017, og er følgelig destillert midt i hjertet av Oslo. Den har tydelige toner av friskt sitrongress, koriander og kardemomme med et elegant einebærpreg som gjør at den passer perfekt enten du foretrekker din gin med tonic, i en Negroni, en Collins eller med en dråpe tørr vermouth.

 

 

Husholdnings Vodka (86 p. i Aperitif) så dagens lys i horeca i mars i år, og ble lansert på Vinmonopolet nå i mai. Basen for Husholdnings Vodka er verdens beste hvetekvalitet, nøysomt destillert i kolonne i Frankrike og kan beskrives som deilig kremete og naturlig søt med toner av sitrus og svart pepper i finish. Ingen produkter i Husholdnings-serien er sminket med sukker, glyserol eller andre elementer som man gjerne tilsetter i «billigprodukter», men er kun basert på de beste råvarer tilgjengelig.

 

 

 

Husholdnings Vodka, 70 cl

Horecapris: kr 265,14

VP-pris: 319,90

Vecturanr: 147362

 

Husholdnings Gin, 70 cl

Horecapris: kr 291,85

VP-pris: 349,90

Vecturanr: 147363