Drikke KREATIVT BRYGG

KREATIVT BRYGG> Rate Beer har kåret Lervig til et av verdens 100 beste bryggerier

Ratebeer.com har kåret Lervig til et av verdens 100 beste bryggerier. Av de hundre var 80 amerikanske. Samme kåring gav dem også tittelen Norges beste. Bryggerimesteren Mike Murphy har mange års erfaring og er anerkjent i bryggerverdenen.

 

Målet deres er å brygge verdens beste øl. De  ønsker å lage øl som får folk til å utforske den fantastiske verdenen av håndverksøl. Noen ganger også ekstreme brygg, for å vekke oppmerksomhet og vise at de mestrer det de bestemmer oss for.

De lar seg inspirere av kreative venner fra håndverksbryggerier nasjonalt og internasjonalt, og samarbeider med noen av de beste og mest anerkjente bryggeriene i verden.

 

Lervig Aktiebryggeri har blant annet laget spesialøl i samarbeid med Magic Rock (UK), Boneyard (USA), Evil Twin (USA), Loverbeer (IT), Wild Beer Co. (UK) og To Øl (DK).

Omvisning på Bryggeriet

De tilbyr omvisninger som inkluderer smaksprøver. Man får høre om historien og produksjonsmetoder – før produkttestene. Bestill på tour@lervig.no for neste gang du skal på besøk i Stavanger.

Du får kjøpt Lervig i blant annet i Australia, Thailand, Singapore, USA, Spania, Italia, Tyskland, Holland, Frankrike, England, Finland, Sverige, Danmark og Norge.