Drikke Lofotpils Hvetebrygg kommer på polet 2 mars

Lofotpils Hvetebrygg kommer på polet 2 mars> Nordmenn liker denne typen øl...

I Norge selges det store mengder av tysk Weissebier. Nordmenn liker åpenbart denne typen øl! Vi mener det skal finnes gode norske alternativer til tyskinspirert hveteøl tilgjengelige i polets hyller, og derfor lanseres Lofotpils Hvetebrygg 5,2% i testutvalget i mars.

Dette betyr at den blir å finne i alle de største polbutikkene rundt i landet fra fredag 2. mars. Ølet er brygget av Lofotpils som holder til midt på kaien i Svolvær. Bryggeriet er drevet av Thorvardur Gunnlaugsson og hans sønn Andreas Thorvardarson. De har bygget et "state of the art" bryggeri i et gammelt fiskemottak og de bruker det nydelige rene vannet fra Lofotfjellene i all sin produksjon.

Lofotpils Hvetebrygg er av tysk stil og det betyr at det ikke er noen tilsatte krydder eller urter. Det er kun brukt malt, hvete, vann, gjær og humle. Lofotpils Hvetebrygg dufter av malt, sitrus og frukt.

Den er balansert og lettdrikkelig og har en frisk fin avslutting. Denne ølet kan du nyte som den er, eller til mange forskjellige matretter, alt fra fisk og skalldyr til pizza, kylling og svinekjøtt. Lofotpils Hvetebrygg har Vinmonopol nr 1854902 og koster 45,90,-