Drikke NYTT GULL TIL HARAHORN GIN

NYTT GULL TIL HARAHORN GIN> Denne gang fra New York International Spirits Competition

Norges mest solgte håndverksgin, Harahorn Small Batch Gin fra Det Norske Brenneri i Grimstad, har tatt hjem nok en gullmedalje i en stor internasjonal konkurranse. Denne gang fra New York International Spirits Competition .  Dette er den tredje gullmedaljen Harahorn Gin blir tildelt. Over 600 merkevarer fra 29 land deltok i konkurransen.

Brenneriet fikk også en bronsjemedalje for sin akevitt, Urtekilden. I tillegg ble Det Norske Brenneri  kåret til Norway Destillery of the Year. Norsk Gin er i ferd med å erobre verden, og tidligere har Harahorn GIN fått gullmedalje i San Francisco International Spirits Competetion (2016) og i China Wine and Spirits Awards i Hong Kong (2018). Harahorn var også vinner av Vinmonopolets Gin-anbud høsten 2017, som alltid foregår ved blindsmaking.

 

 


- Harahorn har en unik smak takket være bruken av norske einebær, blåbær, rabarbra, kvann og  mer enn 25 andre planter og urter, forklarer Master Blender ved Det Norske Brenneri, Jon Bertelsen. --- Jeg tror det er smaken av ren norsk natur, skog og fjell, de internasjonale toppdommerne elsker.


Denne ginen er Vinmonopolets mest solgte håndverksgin, og selges nå i en rekke markeder rundt omkring i verden. – Eksporten av Harahorn Gin fra brenneriet i Grimstad er faktisk flere ganger større enn det som selges i det norske markedet, sier Jarle Nereng, ansvarlig for eksport i Det Norske Brenneri.