Drikke roseviner

roseviner> deilig forfriskende…

Rosévin blir fort et naturlig tilskudd i sammenhenger der latter, liv og hygge står på agendaen. Vinen er frisk og livlig, og har ofte aromaer av blomster, frukt, bær og krydder. Det er når vinteren sakte, men sikkert slipper taket av rosévinen gjør sitt inntog. Idéen om at innvielsen av våren er det perfekte tidspunktet for å nyte et glass rosé deles av mange. Vi skal ikke mange årene tilbake før tilbudet av rosévin i Norge var på et nokså labert nivå. Nå har rosévinen virkelig kommet for å bli, og det med god grunn.

Man finner fort sin favoritt tilpasset de ulike situasjonene man befinner seg i, og ikke minst hva man spiser. Grillmat, salat, fisk, desserter eller det å kose seg med et glass – det er et produkt for alle.

Pasqua 11 minutes Rosè passer perfekt til grillmat om man ønsker å vie inn grillen for året, AIX er svært anvendelig og passer til alt fra salat til kjøttretter, Domaine Ott Rosè Cour de Grain er for de som ønsker å kose seg litt ekstra til skalldyrmiddagen og Signature Series Rosè er et perfekt innslag de dagene man bare vil kose seg i solveggen med noe godt.

 

Pasqua 11 minutes Rosè 

Blek lakserosa farge. Noter av delikate blomster- og fruktaromaer samt kryddere. Frisk og lang ettersmak.

Kr 149,90

 

 

Domaine Ott Rosè Cour de Grain 

Blek, lakserosa farge. Fruktig og aromatisk nese med søte røde bær, røde epler og hvit fersken. Hint av florale noter og søte krydder. Rikt og aromatisk anslag med fruktkarakter som på nesen. En balansert og elegant rosé fra en av Frankrikes berømte rosé-produsenter!

Kr 315,90

 
 

AIX 

Denne vinen er tørr, lett og frisk med presis frukt og saftig munnfølelse. Smaken er intens av bringebær og jordbær med hint av provenceurter.Den er lys og delikat rosa på farge.

Kr 199,90

 

 

Signature Series Rosè 

Lys og delikat rosévin med frisk smak av bringebær og syrlige rips. Perfekt i solveggen eller til hvitt kjøtt og salat.

Kr 119,90