Drikke Helt alkoholfritt!!

Helt alkoholfritt!!> SEEDLIP er verdens første destillerte sprit uten alkohol

 I dag serveres den på mer enn 200 Michelin-restauranter og i verdens ledende cocktail-barer. Nå kommer den til Norge.

 

 

 

 

Alkoholfritt uten kompromiss på smak

Det finnes mange gode grunner til at stadig flere velger å drikke mindre, enten man skal kjøre bil, er gravid eller rett og slett ikke har lyst på alkohol. En av barrierene for å velge alkoholfrie alternativer er at de kan oppleves som kjedelige og smakløse. Med Seedlip får du et sofistikert, smakfullt og alkoholfritt alternativ til favorittdrinken.

 

 

 

Seedlip blir blandet og tappet i England. Den skapes gjennom en skreddersydd, seks-ukers prosess med oppløsning, kobberfatsdestillering og filtrering av hver enkelt botaniske ingrediens. Seedlips sprit har null kalorier, er sukkerfri, og har ingen kunstige søtnings- eller smaksstoffer. Dermed er Seedlip og tonic det perfekte alternativet til alkohol når du ikke drikker.

 

 

 

 

Hyllet av pionerer i bransjen

Seedlip fikk strålende mottakelse da den ble lansert i London i 2015. Den ble grunnlagt av den britiske bonden Ben Branson, som lot seg inspirere av hvordan 1600-tallets apotekere destillerte alkoholfrie botemidler basert på urter.

 

 

 

 

- Min families 300 år lange tradisjon for gårdsbruk og min karriere innen drikkevarebransjen, la grunnlaget for at jeg tilbrakte to år med destillatører, dyrkere og historikere for å skape voksne, komplekse drinker for de gangene du ikke drikker alkohol. Responsen fra både bransjen og forbrukerne har vært overveldende og vi er både stolte og ydmyke over å bli hyllet av pionerer innen serveringsbransjen.

 

 

 

 

 

Tre smaker

Seedlip kommer i tre unike smaker:

 

Seedlip Garden 108 fanger essensen av det engelske landskapet, med sofistikerte toppnoter av håndplukkede erter og høy fra grunnleggerens egen gård, med en kompleks base av urter som grønnmynte, rosmarin og timian.

 

 

 

Seedlip Spice 94 er aromatisk med sterke krydder som kardemomme, og sitrus med en bitter ettersmak fra høykvalitets bark.

 

 

 

 

 

Seedlip Grove 42 er en feiring av appelsinen; en voksen sitrusblanding av destillater fra kobberfat, inkludert bitter appelsin, mandarin, blodappelsin, sitrongress, ingefær og sitron.

 

 

Alle smakene serveres best med tonic eller som base for martini eller andre alkoholfrie drinker med bitter smak.

 

 

 

 

 

Anbefalt utsalgspris: 299 kr/ 70 cl

Seedlip selges ved utvalgte serveringssteder, blant annet på Himkok, Topphem, Andre til høyre, The Well og på Sabi Omakase i Stavanger.

Seedlip er også tilgjengelig på www.leske.no, som er distributør i Norge.

 

 

 

 

Signaturdrinker:

 

Seedlip Grove 42 og Soda

Høyt glass - fylt med is

50 ml Seedlip Grove

Fyll opp med soda

Pynt med appelsinskall

 

 

Seedlip Garden 108 og Tonic

Høyt glass - fylt med is

50 ml/2 oz Seedlip Garden

Legg til en sukkerert

Fyll opp med Fever Tree Indian Tonic

 

 

Seedlip Spice 94 og Tonic

Høyt glass - fylt med is

50 ml Seedlip Spice

Fyll opp med Fever Tree Indian Tonic

Pynt med rød grapefrukt

 

 

Fakta om Seedlip

Seedlip har hovedkvarter i London, England. Seedlip er et naturbasert selskap dedikert til å endre måten folk drikker på ved å skape verdens første destillerte, alkoholfrie sprit. Seedlip ønsker å løse problemet med hva du bør drikke når du ikke drikker, og tilbyr et sofistikert alternativ til overdrevent søte eller fruktige alternativer.

 

Den serveres ved prestisjefylte barer, hoteller, restauranter og forselgere i London, Barcelona, Stockholm, Berlin, København, Milano, Stockholm, Hong Kong, New York, Los Angeles, San Francisco, Sydney og Melbourne. Seedlip serveres på blant annet The Fat Duck og Eleven Madison Park, samt i verdens ledende cocktail-barer som The Dead Rabbit, Dandelyan, Baxter Inn og The Savoy.

 

Seedlip fortsetter å bryte grenser, og lanserte verdens første NOgroni på World's 50 Best Bar Awards 2017. De vant gull på Chelsea Flower Show 2016, vant pris for beste nykommer-merke på British Luxury Awards 2017, og pris for beste lansering i The Drinks Business.

 

For mer informasjon og serveringstips besøk www.seedlipdrinks.com, lik siden på Facebook på www.facebook.com/seedlipdrinks/, eller følg Seedlip på Instagram på @SeedlipDrinks.