Matnytt Årets ØYAMENY 2019 fra LAVAOSLO

Årets ØYAMENY 2019 fra LAVAOSLO>

Hrimnir Ramen er i år med hele uka – og serverer sin nordiske versjon av fried rice: Fritert byggris med kylling, eller med sopp.

 

Hitchhiker er tilbake med koreansk BBQ-gryte med agurksalat, kimchi, sesamcrunch og valg mellom BBQ-oksehøyrygg eller grillede BBQ-rotgrønnsaker. Hitchhiker er inspirert av gatemat fra hele verden og introduserer uimotståelige favoritter konstruert og gjenskapt med egen vri. Hitchhiker har gitt oss bestselgere gjennom mange år – så her er det bare å kjenne sin besøkelsestid!

 

The Golden Chimp har med seg sine høyt elskede dumplings – i år en variant med chiliglasert svin og brokkolidumplings med ost og grønn chili.

 

Smalhans gir deg kylling eller portebellosopp i szechuanstil – med jalapenoslaw, BBQ-hoisinsaus, fersk koriander og brød.

 

Sentralen Mat holder til midt i Kvadraturen, og lager innovative og kontinentale smaker basert på norske råvarer.  De serverer mat på gjesteområdet i år, og har denne menyen i år: Fritert fennikelpiccata, med sitrongressmajones og surdeigsbun fra Handverk og Cheddarburger på høyrygg, med maple bacon, grilla hvitløksmajones og surdeigsbun fra Handverk. I tillegg har vi en snacks meny med Pimientos de Padròn, Tempuragrønnsaker med misodip og søramerikansk surkål med gresskar og mynte.