Matnytt Årets vinnere av Glamat-priser

Årets vinnere av Glamat-priser> prisene ble delt ut under Kokepunktet

Ingridprisen deles ut hvert år til en kokk med gode formidlingsevner og som er opptatt av fornyelse av det norske kjøkken og de norske råvarene, i inn eller utland.

Prisen skal bidra til å synliggjøre kokkefaget som et yrke med mange muligheter, både nasjonalt og internasjonalt. Prisen skal bidra til omdømmebygging rundt matfagene, men kokkefaget spesielt.

Prisen skal gi prisvinnerne mulighet til videre utvikling i faget og ytterligere inspirasjon til å bruke norsk sjømat. Årets vinner er Øyvind Næsheim fra Kita som fikk prisen under Kokepunktet 2016.

Her er de som de tre juryene har kåret som de aller, aller beste!

Beste nyskapning: Il Gelato

Beste stand: Frøya

Beste Gladmatrett: Blå fristelser

Beste opplevelse: Tango

Beste barnemeny: Ice ice vegan

Aftenbladets Gladmatpris og Gladmatstipendet: Tango

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev