Det inviteres til årets middag for KokkeKarlas Legat. Flere av Norges beste kokker og servitører går sammen om å skape en uforglemmelig aften og måltid i Karla Siverts ånd. Årets meny er inspirert av krøsuskonseptet på Smalhans.
Årets middag er satt opp i kokkepar, slik at kokkene samarbeider om en rett hver.
Lagene ser slik ut
Rett 1
Spekemat tallerken, spekk, rillette, culatello, 6mnd picante salami, syltet snack og brød
Magnus Thorvik fra Indre Oslo matforedling
Kristoffer Evang fra ASK Gård Foredling
Rett 2
Fritert blomkål med kummin og currydip
Eirik Strøm Lillebø og Sigurd Glenning fra Vaaghals
Camilla Neteland
Rett 3
Margbein og oksehaler (en variant på taco)
Mette Beate Evensen fra Røst
Øyvind Hjelle fra Kniv og kjærlighet
Rett 4
Aspisy bibimpap med kongekrabbe, sushiris, kimchi og rå eggeplomme
Miriam Østvik Jenssen fra Nettmat
Tom Victor Gausdal
Rett 5
Klippfiskloin, søl, beurre blanc og strandkål
Christopher Haatuft fra Lysverket
Heidi Bjerkan fra Credo restaurant og VippaOslo
Rett 6
Sylige mandelpoteter, ramsløk og grønne einebær dipp og blåskjell og løpstikke- dipp..
Atli Mar Yngvason fra Pjoltergeist
Jo Bøe Klakegg fra Smalhans
Rett 7
Even Ramsvik fra Lava Oslo
En av kandidatene til stipendet
Rett 8
Tingvollost
Karl Torbjørn Andersen fra Smalhans
En av kandidatene til stipendet
Rett 9
Sjokolade og solbærmousse servert med dulcey-krem og ristede nøtter.
Sverre Sætre fra Sverre Sætre Konditori
Lise Finckenhagen
I tillegg serveres det en full drikkemeny fra Ole Martin Alfsen, Non Dos Fanclub og Vin John.
Under middagen vil vi presentere årets og den første mottaker av KokkeKarlas stipend pålydende 50.000,-
I tillegg får du muligheten til å få et glimt av den nye kokeboken, med det beste fra Karlas kjøkken. Boken vil være mulig å forhåndsbestille både privat og til sine ansatte, boken vi være ute før jul.
Etter middagen blir det akustisk solokonsert med Bugge Wesseltoft i forstanderskapssalen.
2000,- for middag Inkludert vinpakke (pr stk),
2250,- for middag og bok.
2500,- for middag, bok og konsert.
Kun konsert: minimum 200,-
Se lenke under
ALLE INNTEKTER GÅR UAVKORTET TIL LEGATETS FORMÅL.
Årets kokker presenteres fortløpende
Vi samarbeider med følgende leverandører
Se mer info om legatet her: kokkekarla.com
Ønsker du å delta som kokk eller servitør neste år, ta kontakt med Anders på epost: anders@lavaoslo.no
VELKOMMEN!!