Matnytt GEIT PÅ GEITMYRA

GEIT PÅ GEITMYRA> SØNDAG 12 MAI

Hele verden spiser geitekjøtt, men i Norge er dette en lite utnyttet ressurs. 

 

Åpen gård - Geit på Geitmyra matkultursenter for barn, søndag 12. mai kl 12-15, redder vi geita fra å bli sement, og viser barn at geit er så mye mer enn bare geitost!

 

Det blir helgrillet geit på tunet, kjetartar, innmatutstilling, nedskjæring av kje, geit, sau- og kumelksmaking, geitetråkk etter ville vekster, geiteeventyr i lavvoen, søppelsanking, smak på ost og ville vekster, lag din egen ferskost og ugresspesto, smak knallgod geitepizza fra bakerovnen og mye mer!  

 

Med på laget er GOAT Oslo, gourmetrestauranten REST, Thorbjørnrud Hotell og Øvre Kjekshus, Miljøagentene, Vildkrasen, Lofthus Samvirkelag, Ruselåtten og Hol ysteri, skuespiller og artist Amir Mirzai, Åpent bakeri og Nortura. 

 

Kom på Åpen gård og smak på alt geita har å by på! Arrangementet er gratis og åpent for alle! Journalister er velkommen til å delta på arrangementet.

 

For mer informasjon kontakt:

Kommunikasjonsansvarlig Charlotte Hidle 90977742 / charlotte@geitmyra.no

Prosjektleder Julie Øyan 90977742 / julie@geitmyra.no

Daglig leder, Eivind Løvdal 91680342 / eivind@geitmyra.no 

 

Med vennlig hilsen, 

Brita Carina Nummedal

Geitmyra matkultursenter for barn

Mob +47 926 63 695

www.geitmyra.no