Matnytt KJE-SESONGEN ER I GANG!!

KJE-SESONGEN ER I GANG!!> Få ett helt kje til kun 129,- pr kg!

En kje-lig hilsen fra Annis Pølsemakeri:

Nå er kje-sesongen for fullt i gang, og i år med ett kjempefokus på bærekraftighet, dyrevelferd og sunn fornuft!  

Hvert år blir mellom 20-30'000 geitekje avlivet og destruert fordi det er lite lønnsomt å fôre disse fram for kjøttproduksjon. Vi har alltid hatt stort fokus på kje under sesongen, og selger i år som i fjor hele kje til en ekstra god pris!

I år til en enda bedre pris enn året før, for dette vil vi at alle skal prøve!

Vær med på å bruke disse ressursene på en fornuftig måte, og få opp andelen av kje til fôring for kjøttproduksjon i stedet for å la dem gå til destruering.  Selv så kan det også være en god annledning til å bruke deler av dyret som du ikke vanligvis bruker og ville valgt i disken.

 

 

Kjeet er mye mindre, enn lam i størrelse, og siden de er så unge så er det ett lyst og mørt kjøtt, men kan brukes på samme områder som lam.

Bestill ett helt kje nå, og sett deg på venteliste så gir vi beskjed så fort det er din tur! 

Du kan enten sende oss en mail på daniel@polsemakeri.no eller bestille i nettbutikken med knappen under.

(se kategorien under lam)

 

En vanlig partering av kjeene gir deg:

Nakke i skiver, bog, sadel, ribbe, og lår. Si ifra om du ønsker kjeet delt på en annen metode. Kjeet veier fra 5-8kg og koster i år 129,- pr kg ferdig pakket, førpris 139,-

 

KJE PÅ APPETITT

Les artikkelen"KJE TIL FOLKET"  http://www.appetitt.no/matnytt/

Klikk på linker til oppkrifter:

kjemedartiskokkogfjelltopp

kjestigghiola

kjeikjelemedskarapottamandelpotetmosog

kjeikjelemedskarapottamandelpotetmosog1

sydakjemeditaliensksalat

kjekonfitlepinjeoggronnesaker

kjeribs

kjeikjeledre

kjerull

kjespydmedgremolata

kjesarsalat

crispykje

kjetaco

pittstan

 

Bli med på vår Butchers night hos Hitchhiker!

One night only! 

Vi har laget en spennende 5-retters meny basert på våre råvarer, og lansering av vår nye pølse i samarbeid med Hitchhiker! 

Gateburet et intimt og avstengt område hos Hitchhiker, og det er derfor begrensede plasser! 

 

Reserver bord til deg og dine venner på 
Dinnerbooking
og les mer om arrangementet her 
på Facebook

 

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev