Matnytt KOKKENES DAG SØNDAG 3 JUNI

KOKKENES DAG SØNDAG 3 JUNI > da fyrer det løs...

KOKKENES DAG 2018 arrangeres søndag 3 juni 2018 og samler noen av de kuleste restaurantene i Norge til en skikkelig kokkefest!!

KOKKENES DAG er en 1-dags mat- festival med fokus på kokker og deres restauranter. Festivalen ble arrangert for første gang i 2017 av Tom Victor Gausdal ved Strand Restaurant. I 2017 hadde festivalen over 2000 besøkende og arrangementet ble en stor suksess.

 

 

Festivalområdet er på gressbanen utenfor Strand Restaurant på Høvik. Her samles et utvalg av restauranter for å vise frem noe av det de holder på med og for å presentere seg for et stort publikum. Alle stedene serverer derfor smakebiter av sin meny og Strand Restaurant står for servering av drikkevarer.

 

 

DISSE RESTAURANTENE VIL VÆRE MED:

Restaurant Kontrast, Bula bistro, Renaa, Palace Grill, Brasserie Hansken, Le Benjamin, Bokbacka, Topphem, Røst Teaterbisro og Spontan Vinbar, Sverre Sætre Konditori, Arakataka, Tango, Credo, Hitchhiker, Sentralen, Bølgen og Moi, Søtt og Salt, The Pink Elephant, Kolonialen Bislett, Cru, Plah, The Golden Chimp, Klosteret, À L`Aise, Brasserie France.

 

 

I løpet av dagen arrangeres det konkurranser, underholdning fra scene, kåring av Kokkenes Kokk og morro for hele familien. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

 

DET VIL BLI:

> salg av spennende mat fra mange restauranter

 > underholdning fra scene

 > kåring av Kokkenes kokk, hvor mange av Norges kokker nominerer de man mener fortjener tittelen

 > uformelle kokkekonkurranser og aktiviteter for barn

 > stor deltakelse av kokker

 > bokhandel, merchandise shop og mye annet spennende. Det skal være rimelig prisede matretter, slik at gjestene kan spise flere retter på flere steder.

Det blir et eget område for alkoholservering.

 

 

SPONSORER: