Matnytt KOKKENES DAG

KOKKENES DAG > Søndag 26 mai 2019 er datoen for arrangementet neste år...

Dette er andre gang denne festivalen arrangeres og den er blitt en stor suksess. Kokkenes dag er en fantastisk arena for å samle landets beste kokker og matinteresserte. Dette er bra for rekruttering og samarbeid i bransjen. Med over 3000 besøkende, kun markedsført med sosiale medier og igjennom  jungeltelegrafen er det helt fantastisk.

I strålende sol og 40 fantastiske restauranter som serverte folket stjernemat til budsjettpris er det ikke rart at folk strømmet til.  Noen solgte 200 porsjoner , andre solgte oppimot 500 porsjoner, totalt ble det solgt over 11000 porsjoner mat!!  

Underholdningen på scenen funket også bra. På programmet stod kokkekonkurranse chefsbattle vol 3. med kokkelærlinger på scenen. Det var aktiviteter for barn med konkurranser, hoppeslott, trampoline og levende andeunger fra Holte gård. Arrangementet ble avsluttet med en kokkefest på terrassen med dj. På festen deltok over 150 personer som badet, hoppet og spratt til midnatt. 

Denne festivalen har kommet for å bli, derfor er det allerede satt datoen for neste arrangement som blir søndag 26. mai 2019.  Ikke nøl med å ta kontakt hvis dere har ideer til neste årsfestival. 

Festivalen ble godt dekket i Sosiale medier og av ivrige bloggere. Større artikkel kommer i neste utgave av APPETITT.

Les mer og se bilder av arrangementet her:

http://www.appetitt.no/matnytt/hurra-for-kokkenes-dag

 

Tom  Victor Gausdal mesterkokk og drifter Strand Restaurant og en av eierene bak Lavaoslo har vært initiativtager bak Kokkenes Dag vil igjen takke alle som har vært med på å lage denne “kokkefesten” og gleder seg til neste års arrangement.