Matnytt KOKKENES DAG 2019

KOKKENES DAG 2019 > SØNDAG 26 MAI !!

I år arrangeres dette søndag 26. mai. Arrangementet samler representanter fra noen av de kuleste restaurantene i Norge til en skikkelig kokkefest, så hold av datoen.

 

 

 

 

KOKKENES DAG er en 1-dags matfestival med fokus på kokker og deres restauranter. Festivalen ble arrangert for første gang i 2017 av Tom Victor Gausdal ved Strand Restaurant. Den gang hadde festivalen over 2000 besøkende og arrangementet ble en stor suksess.

 

CA. PROGRAM FOR DAGEN:

 

12.00 Åpning av kokkenes dag 2019

 

12.15 Chefs battle 

 

14.00 Konsert

 

16.00 Kåringer og Utdeling av kokkenes kokk

 

18.00  STENGER VI UTE

 

Rydding og nedrigg

 

Bading ved brygga

 

19.00-23.30 Kokkefest inne i ballsalen med kokkepils og DJ vin og rap

 

 

 

 

 

Arrangementet er i parken (fotballbanen) foran Strand restaurant med gress underlag. Kjører du på E18 er det avkjørselen som heter Strand. Rett ved avkjørselen til Fornebu utenfor Oslo. Det er skiltet videre til restauranten som ligger nede i vannkanten med utsikt mot Oksenøya. Det går busser hele tiden, som stopper på hovedveien. 

Det anbefales å ta buss for publikummere da det er begrenset med parkering denne dagen (161 til Rykkin)

12-18 blir åpningstiden for arrangementet

 

 

Her er årets deltakere:  

Brasserie Hansken, Plah, A`laise, Bokbacka, Topphem, Klosteret, Statholdergaarden, Speilsalen, Credo, Stock, Fyr, Stallen, Cru, 1877, Einer, Egget, Nemesis, Vaaghals, Gamle radhus, Palace grill, Happolati, Kulinarisk Akademi, Bølgen og Moi, NKL, Katla, Golden chimp, Hrimnir, Haakon, Strand, La Feve, Brutus, Slippen, Jacob og Gabriel og Tim Wendelboe

 

Våre samarbeidspartnere:

 Augusta, Køltzow, Carl evensen, Holte Gård, Arons, Nortura, Gastronaut, Appetitt, Non dos, St. Hallvard, Laks og vildt, Servicio, A la carte/ Salsus, Strøm larsen, Purezza, Matkompaniet og Jumpking

 

 Følg Kokkenes dag på Instagram og Facebook.

 

 

 

I løpet av dagen arrangeres det konkurranser, underholdning fra scene, kåring av Kokkenes Kokk og moro for hele familien. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

 

 

 

 

DET VIL BLI:

 * salg av spennende mat fra mange restauranter

 * underholdning fra scene

 * kåring av Kokkenes kokk, hvor mange av Norges kokker nominerer dem man mener fortjener tittelen

 * uformelle kokkekonkurranser og aktiviteter for barn

 * stor deltakelse av kokker

 *  bokhandel, merchandise shop og mye annet spennende. Det skal være rimelig prisede matretter slik at gjestene kan spise flere retter på flere steder.

Det blir et eget område for alkoholservering.