Matnytt KOKKENES DAG 2019

KOKKENES DAG 2019 > SØNDAG 26 MAI

I år arrangeres dette søndag 26. mai. Arrangementet samler representanter fra noen av de kuleste restaurantene i Norge til en skikkelig kokkefest.

 

 

 

 

KOKKENES DAG er en 1-dags matfestival med fokus på kokker og deres restauranter. Festivalen ble arrangert for første gang i 2017 av Tom Victor Gausdal ved Strand Restaurant. Den gang hadde festivalen over 2000 besøkende og arrangementet ble en stor suksess.

 

 

 

 

Festivalområdet er på gressbanen utenfor Strand Restaurant på Høvik. Her samles et utvalg av restauranter for å vise frem noe av det de holder på med og for å presentere seg for et stort publikum. Alle stedene serverer derfor smakebiter av sin meny og Strand Restaurant står for servering av drikkevarer.

 

 

 

Her er restaurantene som var med i 2018

Restaurant Kontrast, Bula Bistro, Renaa, Palace Grill, Brasserie Hansken, Le Benjamin, Bokbacka, Topphem, Røst Teaterbistro og Spontan Vinbar, Sverre Sætre Konditori, Arakataka, Tango, Credo, Hitchhiker, Sentralen, Bølgen og Moi, Søtt og Salt, The Pink Elephant, Kolonialen Bislett, Cru, Plah, The Golden Chimp, Klosteret, À L`Aise og Brasserie France.

 

 

 

I løpet av dagen arrangeres det konkurranser, underholdning fra scene, kåring av Kokkenes Kokk og moro for hele familien. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

 

 

 

 

DET VIL BLI:

 * salg av spennende mat fra mange restauranter

 * underholdning fra scene

 * kåring av Kokkenes kokk, hvor mange av Norges kokker nominerer dem man mener fortjener tittelen

 * uformelle kokkekonkurranser og aktiviteter for barn

 * stor deltakelse av kokker

 *  bokhandel, merchandise shop og mye annet spennende. Det skal være rimelig prisede matretter slik at gjestene kan spise flere retter på flere steder.

Det blir et eget område for alkoholservering.

 

Følg med på Facebook og på appetitt.no

https://www.facebook.com/

https://www.facebook.com/

http://www.appetitt.no/

 

Les mer:

 http://www.appetitt.no/matnytt/

http://www.appetitt.no/matnytt/