Disse Oslo-restaurantene er i Guide Michelin 2019
Tre stjerner
Maaemo
En stjerne
Galt
Statholdergaarden
Kontrast
Bib Gourmand
Smalhans
2,5 gafler og kniver
À L’aise
Feinschmecker
2 kniver og gafler
BA53
Bokbacka
Brasserie Paleo
Dinner
Festningen Restaurant
Restaurant Fjord
FYR Bistronomi
Happolati
Hos Thea
Nodee Barcode
Ling Ling Hakkasan
Plah
Restaurant Eik
Theatercaféen
Tjuvholmen Sjømagasin
1 gaffel og kniv
Restaurant Einer (ny)
Arakataka
Bon Lío
Brasserie Blanche
Brasserie France
Brasserie Hansken
Cru Vin & Kjøkken
Grand Café
Kolonialen Bislett
Lofoten Fiskerestaurant
Omakase by Vladimir Pak
Statholderens mat- og vinkjeller
Vaaghals
Det ble delt ut tre nye priser i år. Disse ble delt ut i tillegg til stjernene
Michelin Nordic Guide Sustainability Award ble tildelt Heidi Bjerkan, kjøkkensjef på Credo i Trondheim. Prisen ble tildelt for hennes sterke fokus på lokale, bærekraftig produserte råvarer.
Michelin Nordic Guide Young Chef Award gikk til den unge kjøkkensjefen Poul Andrias Ziska fra Koks på Færøyene.
Michelin Nordic Guide Welcome and Service Award gikk til Henne Kirkeby Kro på Jylland.
En veldig god restaurant i sin kategori
Utmerket kokekunst, verd en omvei
Eksepsjonelt kjøkken, verd en egen reise
DISSE FIKK STJERNER I MICHELIN GUIDE NORDIC I 2019
Disse har nå 2 stjerner
Gastrologik in Stockholm, Sweden
KOKS in the Faroe Islands
Noma in Copenhagen, Denmark
Disse fikk sin første stjerne
FAGN in Trondheim, Norway
Credo in Trondheim, Norway
Alouette in Copenhagen, Denmark
Palace in Helsinki, Finland