Matnytt Nordens beste restauranter

Nordens beste restauranter > basert på gastronomi og bærekraft

Nå er vinnerne og rangeringen i den splitter nye 360 ° Eat Guide avslørt. Juryen har testet rundt 250 restauranter og hoteller over hele Norden.

 

«Matforbruk « har enorm innvirkning på klimaendringene. Tiden er inne for at våre topprestauranter tar ansvar og fungerer som forbilder for hele bransjen. Vi må spise mindre kjøtt og med høyere kvalitet, fokusere mer på sesongens råvarer og fremfor alt minimere matsvinn.

 

Til slutt må vi forvente mer av restaurantene våre og begynne å stille spørsmål om hvor maten stammer fra. Restaurantene må trappe opp, men vi - gjestene - må også begynne å opptre ansvarlig.», sier Pär Bergkvist, grunnlegger av 360 ° Eat Guide.

 

 

VINNERE 2019

360 ° Restaurant - AMASS, DANMARK

360 ° Chef - FREDRIK JOHNSSON, VOLT, SVERIGE

360 ° Young Chef - DESIRÉE JAKS, AGRIKULTUR, SVERIGE

360 ° handling! - PAUL SVENSSON, FOTOGRAFISKA, SVERIGE

360 ° opplevelse - VINREARDOPPLEVELSE / RESTAURANT ÄNG, ÄSTAD VINGÅRD, SVERIGE

360 ° Hotel - HÖGBO BRUKSHOTEL, SVERIGE

360 ° gjestfrihet - CREDO, NORGE

360 ° avfall - NOLLA, FINLAND

360 ° grønn - NOMA, DANMARK

360 ° Fyr - LILLA BJERS, SVERIGE

 

 

Se rangeringen og mer informasjon om vinnerne på

https://360eatguide.com