Matnytt ArktiskMat

ArktiskMat> Nytt internasjonalt stjernelag...

 ArktiskMat er et årlig arrangement i idyliske Mosjøen, midt i Norge. En helg i September møtes kokker, studenter, produsenter og "Foodies" for å diskutere, lære og smake, sammen med noen av de beste i faget.  

 

 

 

Vi ser en mangel på kokker og rekruteringen til matfagene er lav. Selv om Norge kan stille med verdens beste kokker, produkter og råvarer i verdensklasse og flere restauranter som presenterer fantastisk mat. Så er altså rekruteringen lav og kunnskapen om hvordan vi forvalter og videreforedler våre råvarer, i ferd med å forsvinne.  

 

 

Prosjektet som drives av Mosjøen Videregående skole og sine samarbeidspartnere, har gjennom sitt godt nettverk hatt mulighet til å skilte med store navn som René Redzepi, Fäviken/Magnus Nillson, Roderick Sloan, MAD/Noma, Fergus Henderson,Heidi Bjerkan, Gunnar Gislason, Fiskebaren, Lysverket m.fl. I år kommer bl.a. Eyvind Hellstrøm, Pierre Koffman, Magnus Ek, Luciana Bianchi, Paul Cunningham, Pontus Dahlstrøm og et titalls andre matpersonligheter.

 

 

For mer info, gjerne ta kontakt eller sjekk ut vår hjemmeside: https://arkmat.com/

Kontaktperson: Theodor Tørrissen ArktiskMat  Mob: 45240850  pertor@vgs.nfk.no  

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev