Matnytt Ostehimmel i Oxford

Ostehimmel i Oxford> Jericho Cheese Company inspirerer...

Tidligere Neal's Yard Dairy`s manager Adam Verlander lanserte i 2016 sin egen ostebutikk i Oxfordshire. Som han selv sier har butikken åpnet folks øyne i byen hva gjelder kvaliteten på britisk ost. Jericho Cheese Company ligger i en gammel viktoriansk bygning i Little Clarendon Street.

 

 

 

Butikken selger mange gode oster avhengig av sesong og tilgjengelighet. Utvalget inkluderer Montgomery Cheddar, Kirkhams Lancashire, Appleby's Cheshire, Colston Bassett Stilton, Hafod, Berkswell, Spenwood, Baron Bigod, Stawley og St Jude. Italiensk Parmigiano-Reggiano er den eneste ikke-britiske osten. Innehaveren Adam har stor lidenskap for ost og etterhvert også god erfaring med lokale produsenter.

 

 

Butikken er for alle som har interesse av gode oster og her er folk velkomne til å smake seg frem og finne sine favoritter.

 

 

Eieren vil være med  på å få folk mere interessert  i ost, hvordan de varierer i smak, tekstur og lukt. Det er blitt en veldig sjarmerende ostebutikk  som virkelig er verdt et besøk når man er i byen.

 

 

Butikken, som har et gulvareal på ca 215 kvm, er åpen fra kl. 10.00 til 18.00 tirsdag til lørdag. De selger også oster på nettet.

 

 

 

 

Jericho Cheese Company

25 Little Clarendon Street

Oxford

OX1 2HU

Gratis på gateparkering

 

KONTAKT OSS

Telefon: 01865 516000

E-post: hello@jerichocheese.co.uk

 

http://www.jerichocheese.co.uk/find-us/