Matnytt RE-NAA IS ON THE MOVE….

RE-NAA IS ON THE MOVE….> gourmetrestaurant med stjerne i Guide Michelin, flytter til nytt lokale på nyåret.

RE-NAA, vår lille gourmetrestaurant med stjerne i Guide Michelin, flytter til nytt lokale på nyåret. Renaa: Matbaren fortsetter i Breitorget som i dag, og vi bygger en ny vinbar i RE-NAA sitt lokale i Breitorget.

Sitat Sven Erik Renaa:
«Etter ni års god drift i Breitorget er tiden moden for videre utvikling.

Vi ønsker å utvikle RE-NAA videre, fornye oss, og absolutt ikke stå stille. Det betyr at vi lader om for å møte utviklingen og fremtiden blant de beste restaurantene i Europa. Vi endrer ikke på antall sitteplasser, men vi får større kjøkken, et nytt utviklings- og forskningskjøkken og en nydelig bar. Vi skal ta imot våre gjester på en enda bedre måte, og får nå mulighet til å heve den totale gjesteopplevelsen til et enda høyere nivå.  

Lokalet vi flytter inn i er det nye Eilert Smith Hotel som åpner i Nordbøgata 8, i en nyrenovert funkisbygning fra 1937. Bygget er opprinnelig tegnet av Stavangerarkitekten Eilert Smith. De store vindusflatene, den vakre funkisfasaden og utsikten til innseilingen var viktige punkter da vi bestemte oss for å flytte. Designet fra Arkitekt Trodahl var også fristende. De nye lokalene til RE-NAA blir spesialtilpasset for oss og vil gjøre det til en fryd å være gjest eller ansatt.

Det å flytte RE-NAA, en restaurant som allerede har stjerne i Guide Michelin, er både litt skummelt og kan være risikabelt. Vi er på et nivå der vi blir målt hver dag på det vi gjør, men det gir meg nye muligheter til å videreutvikle min kreativitet og spontanitet – og både min kone Torill og jeg mener at neste skritt nå, etter 9 år med restaurantene samlet under samme tak, er å skape nye opplevelser – ikke bare for våre gjester, men også for å videreutvikle oss selv og våre strålende ansatte på RE-NAA.

Nå når denne muligheten dukket opp måtte vi bare ta den.»

Siste åpningsdag på RE-NAA i Breitorget blir 22 Desember 2018

Åpningen av nye RE-NAA VOL:2 blir i løpet av første kvartal i 2019.. Dato kommer snart.  

RENAA:MATBAREN Vår Bistro vil fortsette i Breitorget som før, med fokus på gode bistroretter og høy stemning.

RENAA:SELSKAP – EN TRAPP NED Vår selskapsavdeling vil fortsette som før, og vi ser fram til å ønske store og små selskap velkommen ned i byens lune stuer.

I dagens lokale for RE-NAA innreder vi supplement til Matbaren, en uformell Vin og Cocktailbar med fokus på den lune gode stemningen. Her ønsker vi å tilby litt salt snack mens man enten venter på bordet i Matbaren, eller ønsker en nightcap etter endt måltid.

Nå gleder vi oss stort til å skape magiske opplevelser sammen med våre gjester på Re-Naa i Breitoget frem til jul før vi ta fatt på et nytt kapittel!

 

 

 

Faktaboks

*Renaa Restauranter ble startet i 2009 med Matbaren og Renaa Restauranten

*Renaa Xpress ble startet i 2012 og flyttet inn i Sølvberget 2014

*I November 2014 ble Restauranten flyttet fra kjelleren og inn i nye lokaler med egen ingang fra Breitorget via Steinkargata

*RE-NAA fikk 1 Stjerne i Guide Michelin i 2016

* Renaa Restauranter eies av Familien Kverneland og Familien Renaa