Matnytt SPENNENDE START PÅ NYÅRET FOR RØROSMEIERIET

SPENNENDE START PÅ NYÅRET FOR RØROSMEIERIET> mottok pris som ÅRETS UTFORDRER

Rørosmeieriet har fått en spennende start på nyåret. De har mottatt den gjeve og ettertraktede prisen «Årets Utfordrer». På tirsdag 9 januar satt meieribestyrer Trond V. Lund i panelet når NHOs berømte årskonferanse skulle diskutere gründervirksomheter.

 

 

 

ÅRETS UTFORDRER

Onsdag kveld mottok Rørosmeieriet prisen «Årets utfordrer» under Norgesgruppen og ASKOs Kunde- og leverandørdager (KLD) på Lillestrøm. KLD er den største enkeltsamlingen for det norske HORECA-bransjen der kunder og leverandører samles til felles kick off for året. I begrunnelsen ble det lagt spesielt vekt på at Rørosmeieriet har vært dyktige på produktinnovasjon og kvalitet.

Produktsjef i Rørosmeieriet Linn F. Nygård tok imot prisen. Det var en stolt produktsjef som entret scenen til overveldende applaus og heiing fra salen. –Tusen takk til kundene våre, den proffe gane, dere som har kjøpt produktene våre, kommet med innspill og virkelig vært med på å utvikle oss til det Rørosmeieriet vi er i dag. Tusen takk, sa Nygård fra scenen.

 

NHOS ÅRSKONFERANSE

Tirsdag 9. januar var over 1200 av landets ledende næringsliv, politikere og samfunnsliv lytte til blant annet meieribestyrer Trond V. Lund når de samles til NHOs berømte årskonferanse. Lund skal sitte i panelet når konferansen tar opp temaet gründervirksomhet.

-Det er en stor ære å få være med årskonferansen, sier Lund. –Jeg vil ha fokus på viktigheten av matproduksjon inn i fremtida, bærekraft og kombinasjonen av det å være tro mot seg selv samtidig som det er avgjørende å være innovasjonsorientert og ha ambisjoner, sier han.

Meieribestyreren er i gjevt selskap, årskonferansens hovedtaler er i år statsminister Erna Solberg, tidligere Obama-rådgiver Jon Faverau og teknologigründer Aeysha Khanna fra Singapore.

 

SPENNENDE 2018

Samtidig begynner utbygginga av Røros-avdelinga virkelig å ta form ute i Sollihagaen og meieriet lyser i disse dager ut etter hele 5 nye medarbeidere.

 

OM RØROSMEIERIET

Rørosmeieriet as ble stiftet 5. januar 2001 og driver meieri på Røros og i Tolga. Bedriften lager produkter av høy kvalitet, med utspring i rike mattradisjoner fra Røros-traktene og med godt meierifaglig håndverk. Rørosmeieriet er Norges fremste økologiske meieri. Vareutvalget omfatter:


- Økologisk Røros Smør

- Økologisk søtmjølk

- Økologisk Fløte

- Økologisk Tjukkmjølk fra Røros

- Økologisk syrna mjølk

- Økologisk Røros Rømme

- Økologisk Cottage Cheese

- Økologisk Skjørost fra Røros-traktene

- Økologisk Røros Yoghurt

- Niste Økologisk Tyttebæryoghurt