Verdens nest beste kokk, Tom Victor Gausdal tar over rollen som president for Norge i Bocuse d'Or. Han skal nå på vegne av Norge bedømme alle lands mat i to neste Bocuse d’Or-konkurransene.
Tom Victor vant selv sølv i Bocuse d’Or 2005 da den franske kokken Serge Vieira vant med et poeng sammenlagt over Norge.
Eyvind Hellstrøm, var Norges deltaker i Bocuse d’Or i 1989 og president og jurymedlem for Norge i Bocuse d’Or i en årrekke.
Han ble etterfulgt av Norges første medaljevinner i konkurransen, Lars Erik Underthun (sølv i 1991), før Bent Stiansen som var Norges første gullvinner, i 1993 tok over.
Tom Victor Gausdal er nå president i Årets Kokk akademiet det tidligere Bocuse-Akademiet og i stiftelsen Årets Kokk - den tidligere Stiftelsen Bocuse d'Or Norge er Gausdal nå styremedlem, Rune Brandstadmoen er styreleder og Arne Sørvig er daglig leder.
Tom Victor Gausdal er en del av Lava Oslo sammen med Stian Floer, Anders Braathen og Even Ramsvik. Han driver Strand Restaurant som sammen med Smalhansnå er rangert som BiB Gourmand i Guide Michelin som de eneste i Norge i 2019.
Han har vært delaktig i flere TV-programmer og har også skrevet flere kokebøker, deriblant Grønnsakskokeboka, som i 2018 vant prisen som årets beste norske kokebok. Han skrev den sammen med Stian Floer.