Desserter Frukt, sjokolade, bær, nøtter Bærpai og trøffelkuler

Bærpai og trøffelkuler>

1 dl fløte

15 g glukose

260 g hvit sjokolade

20 g smør

som smaksetter kan du bruke appelsinskall, 5-spice, ingefær, rooiboste eller safran.

100 g hvit sjokolade

strøssel som kokos, hakkede nøtter, kakepynt eller kakao

 

Varm opp fløte og glukose. Hell dette over den hakkede sjokoladen og rør til en glatt røre. Ha i mykt smør og smak til etter valg. La blandingen stå kjølig i minimum 5 timer før den rulles til kuler. Bruk ca 10 g pr. kule og frys dem inn. Smelt hvit sjokolade og dypp kulene i denne. Deretter rulles de i ønsket strøssel, f.eks kokos, hakkede nøtter, kakepynt eller kakao. Oppbevar kulene kjølig.  

Med på romantisk piknik har vi også tatt med oss friske bær, noen dyppet i smeltet hvit sjokolade.  

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev