Kirsebær
Sukker, vann, honning og en 1/2 vaniljestang kokes til sirup. Kirsebær deles i 2, kjernen tas ut og bærene glaseres i sirupen.
sjokoladekrem
200 g vaniljekrem
100 g kremost
100 g pisket fløte
1 plate gelatin
150 g melkesjokolade
Løs opp gelatin i sjokoladen. Vend inn vaniljekrem, kremost og pisket krem.
Yoghurtsorbet
1 l yoghurt naturell
200 g sukker
200 g vann
500 g melk
saften og skall av 2 sitroner
Kok opp sukker og vann med sitronsaft og skall. Sil av og tilsett yoghurt og melk.
Fylles på Paco jet containere, og kjøres inn til sorbet før bruk.
Honeycomb
375 g sukker
225 g glukose
125 ml vann
15 g natron
Kok opp sukker, glukose og vann til 145 °C. Tilsett natron og rør kraftig. Fyll blandingen i en bakk med bakepapir.
Bruk en stor bakke, dette vokser veldig. Avkjøl raskt.
Anrett sjokoladekrem og egg av sitronsorbet på en tallerken og biter av honeycomb drysses rundt.
Pynt med kirsebær og litt av sirupen.
Dryss gjerne over både litt finhakket og finmalt sjokolade med forskjellig styrke.
Pynt med litt sitronverbena og sitronmelisse.