Nyhet
Forett / småretter Grønnsaker og sopp Grillet asparges, dillmajones, lardo og løjrom

Grillet asparges, dillmajones, lardo og løjrom>

2 potter plukket dill

1 dl solsikkeolje

1 ss dijonsennep

1 eggeplomme

1 ss eddik

8 skiver lardo

½ boks Rørosrømme

2 bunter grønn asparges

100 g løyrom

1 pakke aspargesbønner

salt og pepper

kjørvel og karse

 

Dillmajones

Kjør olje og dill i en stavmikser i ca. 2 minutter. Bland eggeplomme, sennep og eddik i en bolle og visp mens du sper med dilloljen. 

 

Asparges

Blansjer aspargesbønner i kokende vann i ca. 2 minutter, avkjøles i kaldt vann. Surr lardo rundt aspargesbønnene, 4-5 i hver bunt, og sprøstek på hver side i en varm panne. Skrell asparges, dryss over med litt olivenolje, salt og pepper. Grilles på høy varme 2-3 minutter. Du kan også bruke en stekepanne hvis du ikke har grill tilgjengelig.

Avslutt med litt sitronsaft på aspargesene.

 

Løjromrømme

Bland løyrom og rømme og kjøl ned. Avslutt med kjørvel og karse.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev