Forett / småretter Grønnsaker og sopp råkostsalat

råkostsalat>

4 buketter blomkål

2 neper

8 reddiker

1/8 kålrot

1 gulbete

1 rødbet

1 polkabete

1 bunt ruccola

1 hode frissèsalat

1 pakke marchè salat dill, bladpersille, kjørvel, engsyre

 

 

Dressing

2 ss god olivenolje

1 ss eplecidereddik

litt sitronsaft

maldonsalt og nykvernet pepper

 

Alt kuttes tynt på mandolin, skylles godt og sentrifugeres. Gul- og rødbeter legges  i eget vann og skylles flere ganger i ca 1 time. Bland alt sammen. Ha i olje, eddik, salt og pepper etter smak. Det er viktig at vinaigretten blandes i rett før servering, slik at salaten ikke faller sammen. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev