Forett / småretter Kjøtt oksetartar, pommes frites og pepperrot

oksetartar, pommes frites og pepperrot>

400 g nykvernet mørbrad av okse

1 ss dijon sennep

50 g kapers

50 g finhakket rødløk

50 g skiver av rødløk

50 g syltede rødbeter

50 g sure agurker

4 eggeplommer

pepperrot

200 g frissesalat

olivenolje

1 ss dijon sennep

flaksalt nykvernet sort pepper

 

Ha det kvernede kjøttet i en bolle og smak det til med dijonsennep, salt og pepper. Ha så i de finhakkede ingrediensene og bland det godt.

Del deigen i fire deler og form den som en god burger. Legg den på i senter på tallerken. Vend salaten med olje og smak den til med salt og pepper.

Skill egget og legg den i en fordypning i tartaren. Legg litt rødbeter, sure agurker og løkskiver rundt i salaten.

Riv fersk pepperrot over.

Server gjerne med nylaget pommes frites.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev