Gnocchi
200 g mandelpoteter
60 g hvetemel
1 ts salt
¼ ts muskatnøtt
1 egg
Kok potetene møre med skall. Skrell og press dem gjennom en potetmoser i en bolle. Tilsett hvetemel, egg og krydder. Jobb deigen til den er fast i formen. Rull ut emner og kutt dem i ønsket størrelse. Legg dem i kokende vann, når de flyter opp er de ferdige.
Akevittgelé
400 g vann
100 g sukkerlake 50/50
25 g akevitt
25 g elastic fra Sosa
Alt blandes sammen i en kjele. Varm opp til kokepunktet. Når den tykner helles den utover på en brett og avkjøl straks.
Lam
1 slagside av lam
50 g salt
5 g pepper
timian og rosmarin, etter smak
¼ ts muskatnøtt
3 ts meatglue
Bein ut slaqsiden, tilsett krydderblandingen, lim og surr med hyssing. Pakk den deretter inn i plastfolie for å få den så jevn og luftfri som mulig. Posjer på 68 °C i 6 timer. Sett den kjølig over natten.
Løk «melassa»
1 kg kepaløk
30 g sukker
Stek løken med skallet på i ovnen på 140 °C i 4 timer. Press den gjennom en potetpresse. Reduser «juicen« fra massen med sukker til den er blitt tykk som sirup. Anrett lammet sammen med gnocchi, løk «melassa» og akevittgelé.