Nyhet
Drikke djevelsk billig pinot noir og chablis på petflaske

djevelsk billig pinot noir og chablis på petflaske>

Djevelsk billig Pinot Noir fra Casablanca Valley er en super introduksjonsvin dersom du ønsker å bli kjent med Pinot Noir viner. Nå er denne meget prisgunstige og typeriktige endruevinen å finne i basissortimentet i kategori 6 butikker.

 

Casillero del Diablo Pinot Noir har vært tilgjengelig i Vinmonopolets store bestillingssortiment i flere år og mang en vinjournalist har hyllet den for å være saftig, syrlig og delikat. Som forventet i en Pinot Noir finner man her kjølig fruktighet av røde bær med pene lette tanniner og god frisk syre i finish.

 

Et kort opphold på franske eikefat tilfører et snev av vanilje og krydder. Vinen er priset som den rimeligste Pinot Noir-flasken i Vinmonopolets basissortiment og den kommer nå i frisk 2019-årgang. 

 

Chile har vekstbetingelser få andre land kan vise til i vinens verden. De eksporterer god vin til fantastiske priser. Med mengder av forskjellige klima og jordsmonn i ett land som er mer enn dobbelt så langt som Norge, har chilenske vinmakere fra tidlig 1980-tallet søkt etter best mulige dyrkningsområder for hver druesort. For druen Pinot Noir er Casablanca Valley, et kystområde 100 kilometer nordvest fra hovedstaden Santiago, helt perfekt.

 

Her påvirker den kjølige Stillehavskysten med nedkjølende nattevinder og kald og tett morgentåke som ved middagstid blåser bort og slipper til solens stråler. Et kjøligere klima som gir druene en lengre modningstid til å utvikle smak og balanse. Mange av Chiles mest aromatiske hvitviner kommer også herfra.

 

 

 

Casillero del Diablo Pinot Noir 2019

Aromatisk på nese, med frisk og innbydende duft av moreller og bringebær. Lett og delikat smak av jordbær og bringebær, med hint av lakris. Slank og syredreven i munnen. Tørr stil. Den er laget av 100 % Pinot Noir. Prøv den til grillet tunfisk og torsk. Lyst kjøtt som kalv og svin, gjerne sammen med sopp. Spennende sammen med asiatisk mat, både thai og indisk. Pris Kr 114

 

 

 

 

Crux Chablis 2018

Vinen er laget på 100% Chardonnay, Chablis i Burgund i Frankrike.

Druene kommer fra vinmarker i landsbyene Chablis, Chichee og Courgis. Lukten er kompleks med epler, sitrus og tydelig mineralitet. 

Tørr, frisk, perfekt til fisk og skalldyr.

Smaken er fyldig med høy, frisk syre. God lengde og balansert avslutning. Fargen er lys strågul.Denne vinen er tørr og frisk og passer perfekt til fisk og skalldyr.

Den er tappet på PET flasker- lettvektsflasker av plastikk som kan resirkuleres og skrukorken er også laget av PET. 

Flasken veier under 50 gram, så den kan lett tas med i sekken. Ypperlig til områder hvor glass er upraktisk som basseng, strender, terrasser, båt og SPA-avdelinger. Med historiens Norgessommer på hytte, båt, strand og til fjells regner vi med at dette blir en slager!

Pris kr 189,90

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev