Drikke Ikonisk Rioja ...

Ikonisk Rioja ...>

Bodegas Faustino er en Spansk familieeid og familiedrevet produsent i Rioja og ble grunnlagt i 1861. Faustino var fornavnet til bestefaren til José Miguel Martinez Zabala, som er 4. generasjons eier av Grupo Faustino. Vinselskapet eier 650 hektar land beplantet med vinstokker og er dermed den vinprodusenten i Rioja som eier desidert mest vinmark. 

 

Faustino Icon Edition Reserva Espesial er en blanding av 95% Tempranillo og 5% Graciano. Druene er hentet fra en liten vinmark på 6 hektar, lokalisert i Malpica (Rioja Alavesa), som er beskyttet av Sierra de Cantabría fjellene. Tempranillo-vinrankene, som fortsatt er i sin originale bush vintre form, er ca. 35 år gammel.

 

Vingården, ligger på en skråning, av 500m høyde og har en nord-sør eksponering. 2011-vintage er klassifisert som "Utmerket" og påvirket av tørke som ga veldig lav avkastning og vin av høy kvalitet. 

 

Denne vinen er kirsebærrød på farge og har en duft av skogsbær, krydder og tre. Dette er en elegant og fruktig vin med myke tanniner. Kompleks og rik vin med en lang ettersmak. Den passer godt til sesongen storvilt, lam og oksekjøtt. 

Pris kr 390,90,-.

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev