Drikke Pedregosa Petit Cuvée Rosé Brut Nature 2017

Pedregosa Petit Cuvée Rosé Brut Nature 2017>

Pedregosa Petit Cuvée Rosé Brut Nature 2017

Castelo de Pedregosa ble grunnlagt i 1993 av Bartolomé Pedregosa og María del Carmen Castelo. Produsenten holder til i Sant Sadurní d’Anoia, i hjertet av appellasjonen for cava, og her har familien Pedregosa Castelo totalt 26 hektar vinmarker. Familien begynte med økologisk vindyrking i 1997, så ingen kjemisk gjødsel eller sprøytemidler brukes. På gården hvor familien også bor, er det stort mangfold av dyreliv som bidrar til et naturlig og balansert jordbruk. I dag er det de to sønnene i huset som driver vineriet. Ruben Pedregosa Castelo er vinmaker.

Håndhøstede druer fra økologiske vinmarker. Maserasjon av druene ved 14° C i 8-10 timer før druene skånsomt presses. Gjæring ved lav temperatur i ståltank og annengangs gjæring på flaske. Vinen gjennomgår ikke malolaktisk gjæring. Lagring på bunnfall i 11 måneder og ingen dosage tilsatt. Degorgert desember 2018. Vinen er økologisk sertifisert.

Den er lys rosa farget med duft av bringebær og jordbær. Tydelig autolyse og mineralitet. Slank munnfølelse med høy, frisk syre. Smak av sitrus og røde bær. Super som aperitif, terrassevin,til  fisk, skalldyr og hvitt kjøtt og til buffet.

 

 

Bestillingsutvalget 3807501

kr 160,-.

 

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev