Matnytt Oslo våkner til liv

Oslo våkner til liv> Fra 6 mai åpner mange uteserveringen...

I morgen får mange av Oslo serveringssteder åpne kranene igjen og det er klart for ettertraktet utepils i vårsola. En del aktiviteter som SUP, badstu, kajakk, guidede turer i skog og mark og noen kunstgallerier er også åpne/åpner snart. Vi har samlet alt dette på våre nettsider, og oppdaterer fortløpende:

 

Tid for utepils!

 

Åpne aktiviteter og attraksjoner

 

6. mai får mange av Oslo serveringssteder åpne kranene igjen, og her er noen tips til hvor du kan nyte en utepils i fine omgivelser.

VippaOslo åpner sin uteservering med fantastisk fjordutsikt onsdag klokken 16.00. SALT inviterer til nyoppusset uteområde, og holder åpent fremover fra 12.00–23.00. Kongen Marina er også et fint sted å nyte godt drikke ved fjorden. 

Langs Akerselva holder den populære uteserveringen på Blå åpent fra klokken 11.00, og Bortenfor åpner sin terrasse fra 14.00. Et stykke lenger opp holder den sjarmerende Månefisken åpent – og feirer til og med 11-årsdag denne onsdagen.

For en fin bakgårdsopplevelse kan du for eksempel ta turen innom Bare Jazz, Dattera til HagenStortorvets Gjæstgiveri eller Kafé Asylet.

I tillegg finner du flere fine uteserveringer blant restaurantene som nå holder åpent

 

Aktiv på fjorden

Oslo har virkelig tatt tilbake fjorden de siste årene, og nå finnes det mange måter å nyte den på! Enten du foretrekker tradisjonell padling eller har lyst til å prøve SUP-varianten eller sauna i urbane omgivelser: disse står klare til å ta deg imot!

 

Alle aktører som er listet på denne siden har bekreftet at de opererer etter gjeldende regler for smittevern.

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev