Fyll
1 kepaløk
4 sjampinjonger
2 portobello sopp
2 dl mørk miso
soya og fishsaus
Alt finkuttes og stekes gyllent i solsikkeolje. Kjør blandingen raskt opp i en foodprosessor. Dette gjøres kun for å binde det litt mer sammen. Smak til med soyasaus og fishsaus. Fyll gyoza-dumplingene med fyllet.
Krispy pannekakerøre
1 ts melkepulver
1 ts rismel
3 dl vann
Alt blandes sammen til en røre. Legg gyoza-dumplingene i en stekepanne på medium høy varme med litt solsikkeolje. Hell på pannekakerøre akkurat nok til å dekke bunnen. La dette steke under lokk til pannekaken blir lett gylden i kantene.
Ta av lokket og la all væske fordampe. Når hele bunnen av pannen er gylden tar du en stekespade og løsner kantene på krispen. Legg pannekaken på en tallerken og snu den på hodet.
Pannekakedumplingene burde løsne lett. Topp det hele med vårløk, bonitoflakes, wasabimajones og oystersaus.