Vi arrangerer kokkenes dag, søndag 21 mai og samler noen av de kuleste restaurantene i Norge til en skikkelig kokkefest.
Dette er en matfestival, som er åpen for alle. Her kan gjester rusle rundt, få en liten smak av hvert sted og alle deltakerne får promotert sin restaurant. Arrangementet skal holdes i den store parken utenfor Strand restaurant, hvor vårt årlige BBQ NM også går av stabelen i august hvert år. Her har vi god plass og bra med parkeringsmuligheter.
DET VIL BLI:
> Salg av spennende mat fra mange restauranter
> Underholdning fra scene
> Kåring av Kokkenes kokk, hvor mange av Norges kokker nominerer den de mener fortjener tittelen.
> Uformelle kokkekonkurranser og aktiviteter for barn
> Stor deltakelse av kokker, bokhandel, merchandise shop og mye annet spennende.
> Det skal være rimelig prisede matretter, slik at gjestene kan spise flere retter på flere steder.
> Det blir et eget område for alkoholservering.
DISSE STEDENE HAR MELDT AT DE VIL DELTA PÅ FESTIVALEN:
Søtt & Salt , Gamle Rådhus, Aymara, Vaaghals, Publiko, Bon Lio, Hitchhiker, Stock, Egget, Bølgen & Moi, Handwerk, Kulinarisk Akademi, Tango, Colonialen Bergen, Statholdergaarden, Plah, Røst teaterbistro, Brasserie France, Halvar Ellingsen, Lysverket, Sentralen, Renaa, Kolonialen Bislett, Bokbacka, Lokk, Pila,Kamai, Hansken, Palace Grill, Credo, Jacob & Gabriel, Sverre sætre, Vippa, Astral, Grand café, Arakataka, A l´aise, Cru og Kontrast
ANDRE SOM BLIR INVITERT ER:
> Foodtrucks
> Restauranter
> Matboder
> Cateringbedrifter
> Bakeri og konditori
> Morsomme utstyrsleverandører
> Spennende råvareleverandører
Vi trenger sponsorer/samarbeidspartnere, har din bedrift lyst å bidra, ta kontakt med hilde@appetitt.no og tom@lavaoslo.no for nærmere informasjon.
Her er våre foreløpige sponsorer:
FØLG MED PÅ:
appetitt.no Vi oppdaterer om KOKKENES DAG her på > MATNYTT