Nyhet
Bake bakst m/uten gjær, surdeig og mørdeig Pizzaravioli, trøffel, mozzarella og rossalita

Pizzaravioli, trøffel, mozzarella og rossalita >

400 g favorittpizzadeig

1 dl bechamelsaus 

150 g mozarella fra Høvåg

150 g Rossalita fra Tjamsland Gårdsysteri

100 g sort vintertrøffel

1 egg

 

Forvarm ovnen til 270 °C og ca. 1 time før om du har pizzastein.  Ha litt durumhvete på benken før du kjevler ut pizzabunnen. Lag to pizzabunner på ca. 30 cm i diameter, så tynn som mulig uten at den blir ødelagt. Smør den hvite sausen godt utover en pizzabunn.

Ha på mozzarella og rossalita revet i biter og fordelt så tett og jevnt som mulig utover sausen. Pass på at det ikke kommer saus på ytterkanten av pizzaen.

Høvl løvtynne skiver av osten, så tett og finfordelt som mulig. Pensle kantene med ett pisket egg. Legg den andre tynnbunnede pizzaen over osten. Klyp kantene sammen med fingrene eller med en gaffel etter ravioliprinsippet. Stek den på et stekebrett opp/ned eller på en pizzastein. Riv over med vintertrøffel. 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev