Maltcookie
1150 g mel
1 kg smør
612 g sukker
36 g maltpulver
6 g salt
11 eggeplommer
Bland alt sammen i en kjøkkenmaskin. Kjevle ut en passe tykke leiv og legg den i fryseren. Bak ut i passe tykkelse og stans ut i frossen tilstand. Stek på 170 °C i 7 minutter.
60 g eggehvite
100 g sukker
500 g sjokolade
75 g kakaofett
50 g kokos
100 g nesleskudd
Tørk nesleskudd på 55 °C i 48 timer og knus til pulver. Varm eggehviten og sukkeret til 70 °C i en kjele og visp blandingen videre på mellomhastighet i en kjøkkenmaskin til den er kald. Tilsett neslepulveret. Smelt sjokolade og kakaofett sammen over vannbad. Sprøyt blandingen på cookien og hell sjokolade som holder 40 °C over. Springle over med på kokos og sett dem i kjøleskapet.
Fløteboller, bringebær og sort rosmarin
60 g eggehvite
100 g sukker
500 g sjokolade
75 g kakaofett
100 g bringebær
20 g rosmarin
Tørk bringebærene på 60 °C i 48 timer og knus til pulver. La rosmarinen ligge ute i tre døgn til den blir sort, tørk på 45 °C i 48 timer og knus til pulver. Smelt sjokolade og kakaofett sammen over vannbad.
Varm eggehviten og sukkeret til 70 °C i en kjele, visp på medium hastighet i en kjøkkenmaskin til det er kaldt. Tilsett rosmarin og bringebærpulveret. Sprøyt blandingen ut på cookien og hell sjokolade som holder 40 °C over. Springle med bringebærbiter og litt rosmarin. Sett dette i kjøleskapet.