Østersemulsjon
290 g renset østersskjøtt og saft
40 g hvitvinseddik
900 g vindruekjerneolje
Østers og eddik mixes på thermomix og oljen tilsettes i en tynn stråle så østersmassen emulgeres som mayonaise.
Agurkgele
1000 g agurkjuice
35 g hvitvinseddik
4 g salt
7 g agaragar
Halvdelen av agurkjuicen kokes sammen med eddik, salt og agaragar. Kokes i 3 min. Blandes med den resterende del av agurkjuicen. Settes i en bakke i et tynnt lag. Settes på kjøl
Pepperotfløte
100 g revet pepperot
200 g fløte
Pepperot og fløte kokes opp og trekkes i en halv time. Siles.
Dillolje
300 g renset dill
400 g vindruekjerneolje
Kjøres i 8 min på 60 ° C i en thermomix. Siles . Anrettes med østersemulsjon i bunnen av tallerknern. Dekkes med den avkjølte gele og litt dill. Pepperotfløten varmes opp og splittes med dilloljen. Legges på tallerknen ved bordet.