Forett / småretter Grønnsaker og sopp stekt avokado, grønnpepper og lime

stekt avokado, grønnpepper og lime>

4 avocado 

4 boc choi

1⁄2 rød chili

2 ss grønn pepper

saften av 1 lime

1 ss solsikkeolje

1 ss god olivenolje

1 rødløk

1 pakke brønnkarse

litt gressløkspirer

4 shiso leaves 

maldonsalt og nykvernet sort pepper 
 

Fjern skall og sten fra avocadoene og del dem i båter. Del boc choien på langs og stek dem sammen med avocadoene i en middels varm panne med snittflaten ned i solsikkeoljen.  Når avocadoene og boc choien er gylne på snittflaten tilsettes rødløk, grønn pepper, chili, olivenolje og limejuice.

La det avkjøle litt og vend inn resten av ingrediensene. Smak til med salt, pepper og eventuelt mer syre. Denne salaten kan spises alene eller som garnityr til grillet fisk og hvitt kjøtt. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev