Grillretter kjøtt From Texas with Love beefribs

From Texas with Love beefribs>

1 stor okseribbe fra bibringe, 2-3 kg

2 dl Montreal steak spice

 

Spray

5,6 dl god oksekraft

1,4 dl Worchestershiresaus

 

Forvarm grillen til 225/250 F– 107 °C/120 °C og lag en indirekte varmesone. Trekk membranen av fra beinsiden av ribben. Gni den godt inn  med Montreal steak spice og plasser ribben på grillen med indirekte varme. Legg en håndfull av hickory/mesquite flis til kullgrill . Bruk hickory/eik pellets for pellets grill. Eller bruk en røykboks med hickory/mesquite flis hvis du bruker en gassgrill. Legg flis eller biter på grillen hver time.

Spray ribs-ene hvert 30.-45. minutt. Grill indirekte i 5-6 timer til kjøttet har trukket seg tilbake fra beinet og er mørt.

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev