Svinefilet
800 g svin indrefilet
2 solsikkeolje
salt og pepper
Pensle indrefileten med solsikkeolje og krydre med salt og pepper. Grill fileten på direkte varme til du har fått fint grillmønster rundt hele. Flytt den over til indirekte varme og la grille til den har en kjernetemperatur på 60° C. La hvile i 5-10 minutter før du skjærer i den.
Tomatsalat
600 g cherrytomater, gjerne i forskjellige farger
4 ss druekjerneolje, evt solsikkeolje
1 ts balsamicoeddik
salt og pepper etter smak
2 ss finhakket timian
Ha alt i en aluminiumspakke og sett på indirekte varme på grillen. La den grille til tomatene begynner å sprekke. Dette tar 8-10 minutter.
Sennepsmør
200 g usaltet romtemperert meierismør
1 ss dijon sennep
salt og pepper etter smak
sitronsaft etter smak
Bland smør og sennep. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.