Grillretter kjøtt Grillet svinefilet, tomatsalat og saltbakte poteter

Grillet svinefilet, tomatsalat og saltbakte poteter >

Svinefilet

800 g svin indrefilet

2 solsikkeolje

salt og pepper

 

Pensle indrefileten med solsikkeolje og krydre med salt og pepper. Grill fileten på direkte varme til du har fått fint grillmønster rundt hele. Flytt den over til indirekte varme og la grille til den har en kjernetemperatur på 60° C. La hvile i 5-10 minutter før du skjærer i den.  

 

Tomatsalat

600 g cherrytomater, gjerne i forskjellige farger

4 ss druekjerneolje, evt solsikkeolje

1 ts balsamicoeddik

salt og  pepper etter smak

2 ss finhakket timian

 

Ha alt i en aluminiumspakke og sett på indirekte varme på grillen. La den grille til tomatene begynner å sprekke. Dette tar 8-10 minutter.

 

Sennepsmør

200 g usaltet romtemperert meierismør

1 ss dijon sennep

salt og pepper etter smak

sitronsaft etter smak

 

Bland smør og sennep. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev