Nyhet
Hovedretter Kjøtt Gulasj

Gulasj>

2-3 løk, skåret i tykke skiver

500 g oksekjøtt, gjerne fra høyrygg

2 ss olje

50 g strimlet bacon

1 boks hakkede tomater, eller ferske

2 knuste hvitløkfedd

1 laurbær

1 kvist timian

1 ss paprikapulver

1 purre i skiver

5 dl oksekraft

vann

300-400 g poteter i terninger

 

Fres løk og bacon i oljen. Ha i kjøttet og gi det litt bruning. Ha deretter i resten av ingrediensene. La det småputre i ca 2 timer til kjøttet er mørt, eller 20 minutter i trykkoker. Legg i poteter og dekk så vidt med vann. Kok til potetene er møre. Smak til med salt og pepper. Dryss over med bladpersille og litt dill og server med godt brød.   

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev