Hovedretter Kjøtt coleslaw

coleslaw>

Coleslaw

½ finstrimlet nykål

1 stangselleri, i strimler

1 finstrimlet eple

4 ss majones, se egen oppskrift

4 ss crème fraîche

1 ss finkuttet soltørket tomat

 

Bland sammen og smak til med salt og pepper.

 

Basis majones

2 eggeplommer

1 ss gul sennep, eller dijon

2 ss hvitvinseddik

1 ts salt

litt tabasco eller chili paste, om du ønsker litt sting

5 dl nøytral olje

 

Visp sammen alle ingrediensene, bortsett fra oljen, som spes i en tynn stråle under hele prosessen. Det er viktig at alle ingrediensene har samme temperatur. Ønsker du en tynnere majones, kan du tilsette saften fra sitron eller kaldt vann. Du kan tilsette hva du ønsker av smaker i denne basen, urter, chili, grønnsaker med mere. 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev