Nyhet
Drikke BRINGEBÆR SPRITZ

BRINGEBÆR SPRITZ> Bringebærlandets Dessertvin + musserende vin = SANT

Bringebærlandet i Drøbak har tatt opp en gammel tradisjon med å lage fruktvin i Norge. Bringebær har mye syre og sødme og egner seg derfor godt å lage vin av. Server en deilig spritz som virkelig gir sommerfølelsen!

Konsentrert smak av perfekt modne bringebær blandet med forfriskende bobler er en uslåelig kombinasjon. Garner med friske eller tørkede bringebær for en fresh og enkel sommerdrink. -Velbekomme!

 

Bringebærlandets Musserende

Lukten er tydelig og fokusert aroma med preg av ferske bringebær, litt grønne urter og blomster. Smaken er livlig med friskt preg av saftige bringebær, grønne urter og hint krydder. Myk brus og god lengde. Fargen er klar rød. Den passer som aperitif og til desserter.

Pris kr 339,90

Bringebærlandets Dessertvin

Lukten har aroma av bringebær. Smaken har tydelig smak av bringebær. Den har god sødme balansert med frisk syre og lang ettersmak. Fargen er klar dyp rød. Den passer som aperitif, til ost og dessert.

Pris kr 239,90

 

 

 

Bringebærboka handler om alt som har med bringebær å gjøre; om bringebærplanter og dyrkingen av dem, og om stell og gode råd. Men først og fremst erl dette være en bok om alt det gode bringebærene kan brukes til i mat og drikke. Målgruppen er alle som er opptatt av sunn og deilig mat og som kanskje ønsker seg en liten bringebærhekk hjemme i hagen. Boken er på 232 sider og inneholder alle tenkelige og utenkelige oppskrifter basert på det vidunderlige bringebæret.

Pris kr 362

 

Du finner mer informasjon her > hanen.no/bedrift

bringebarlandet.no 

 

 

Du finner mange gode oppskrifter på retter, kaker og desserter på  appetitt.no og bruk bringebær som søkeord > 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev