Nyhet
Drikke BÆREKRAFTIGE NYHETER!

BÆREKRAFTIGE NYHETER!>

Det er tre faktorer som er sentrale for å vurdere om en vin er bærekraftig.

Er vinen produsert med tanke på å verne klima og miljø?

Er vinens emballasje klimasmart?

Og tilfredsstiller produktet ekstra strenge krav til etisk produksjon?

Er svaret ja på et av disse spørsmålene, har produktet du har i hånden, et element av bærekraft.

 

Children of the Revolution pinot noir 75 og 25 cl kommer i miljøsmart emballasje og er et moderne vinkonsept, skapt for en ny generasjon vindrikkere som ønsker seg et godt balansert glass vin, som er naturlig lavere i alkohol uten at det går på bekostning av den gode smaken. Begge enhetene leveres med klimasmart emballasje, boksen (cans) kan du også pante sammen med dine andre panteflasker.

 

Children of the Revolution Pinot Noir 2021

Vinen har fersk lukt av bær og med innslag av markjordbær og rips, litt drops, blomster og urter. Smaken er middels fyldig, saftig og ung med fruktig preg av bringebær, rips og markjordbær. Den har god friskhet. Fargen er middels dyp rød med blåskjær. Den passer fint til fisk, lyst kjøtt og svin. Children of the Revolution Pinot Noir passer også godt  til vegetarretter, retter med kylling, pasta, pizza eller bare når du vil ha et godt glass vin.

 

Pris kr 54,90 (25 cl)

Pris kr 109,90 (75 cl)

 

Er du usikker på om produktet har pant?

Se etter pantemerket på etiketten eller på lappen på hyllen. Du kan også søke etter pantbare produkter på vinmonopolet.no

ved å filtrere på emballasjetype (emballasje med pant). Kilde: Vinmonopolet

 

 Fakta

Druene høstes tidlig om morgenen når luften fortsatt er kjølig. Dette for å unngå oksidering og for at druene skal beholde sin friskhet. Druene transporteres raskt til vingården og deretter fjernes stilker, druene knuses og får deretter gjære i temperaturkontrollerte rustfrie ståltanker. Etter gjæring får vinen hvile i ytterligere tre måneder sammen med bunnfallet for å oppnå ytterligere kompleksitet før tapping på flaske og cans.

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev