Nyhet
Drikke Dopolavoro . afterwork

Dopolavoro . afterwork>

Dopolavoro betyr Afterwork, dette er en enkel men super sjarmerende vin, røde hverdagsbobler, rett og slett! Ukomplisert, leskende og lett å like. I Italia brukes ofte Charmat-metoden, som også kalles tankmetoden eller cuve close. Den går ut på å sette ferdig vin under trykk i en temperaturkontrollert ståltank, for så å tilsette gjær og sukker. Metoden gjør at vinen får noe kraftigere bobler enn ved bruk av den klassiske metoden. Familiens vingård og vinmarker ligger nær Treviso, mellom Dolomittene og Adriaterhavet, et perfekt sted å produsere økologiske druer. Et unikt terrior som Corvezzo ser på som sin plikt til å beskytte. Av denne grunn produserer de kun sertifiserte økologiske viner, laget uten bruk av plantevernmidler, ugressmidler og syntetisk gjødsel. En god vin må også være bra for miljøet og forbrukernes helse!

 

Dopolavoro Rosso

En frizzante laget på 100% merlot. Dette er en rødfruktet boblevin som gjør seg perfekt i sommersolen. Rosso frizzante vin med en silkeaktig og delikat perlage. Fine nyanser av jordbær, kirsebær, fersken og rose på nesen. Skikkelig forfriskende munnfølelse med en mineralsk, ren ettersmak og masse frukt. Denne er super til lett kjøtt, fisk og en salat med druer og vannmelon.

Pris kr 149,90

Dopolavoro Bianco

Strågul farge, delikat frizzante-vin med en silkeaktig og flott mousse. Fine nyanser av pære, grønne eple og akasieblomster på nesen. Den gir en munnfølelse som har en god syre, balansert frukt og en utmerket balanse. Denne er laget på den tradisjonelle prosecco-druen, glera. Den oppleves friskere og mer lettdrikkelig. Parkvin, terrassevin, vennevin, og nydelig til maten i sommer.

Pris kr 149,90

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev