Drikke Eksklusiv vinsmaking i Operaen 20. september

Eksklusiv vinsmaking i Operaen 20. september> Meld deg på her

Den 20. september vil det bli arrangert en uforglemmelig smaking i Den Norske Opera i Oslo, hvor 18 av Italias fremste vinprodusenter samles for å holde en eksklusiv vinsmaking. Dette er en sjelden anledning som enhver vininteressert vil ha stor glede av å delta på.

 

Du vil få møte anerkjente produsenter fra ulike deler av Italia, felles for alle er at de er velrennomerte og har høy kvalitet på sine viner. I spissen har vi Tenuta San Guido som presenterer blant annet sin Sassicaia.

 

Andre produsenter:

Antinori - Argiolas - Ca´del Bosco – Carpenè Malvolti - Michele Chiarlo - Col D´Orchia - Donnafugata - Folonari - Jerman – Alois Lageder - Lungarotti - Masi – Matroberardino - Pio Cesare - Rivera - Tasca d´Almerita - Tenuta San Guido (Sassicaia) - Umani Ronchi

 

Program:

 

Sted:

Den Norske Opera, Kirsen Flagstads Plass 1, 0150 Oslo

 

11:30 - 13:30 - For HoReCa arrangeres den Master Class med Ken Engebretsen hvor det presenteres 18 viner mens Ken introduserer og intervjuer hver og en av produsentene. Har du et spørsmål ved en enkelt produsent du ønsker skal bli belyst så send oss gjerne en melding.

 

14:00 - 16:30 HoReCa smaking

 

16:30 - 18:30 Smaking for private > ticketmaster.no for billettsalg

 

 

Det er det nyetablerte selskapet Norwegian Wine Communication som står bak smakingen, i samarbeid med Istituto Grandi Marchi i Italia.

 

Mer info Istituto Grandi March >  istitutograndimarchi.it/en

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev