Nyhet
Drikke Engelsk rose i julegave

Engelsk rose i julegave >

Er du på utkikk etter en sofistikert julegave til en som har sansen for god mat og drikke er denne engelske champagnen en god løsning. Det er spennende at våre naboer i vest  der ute i Nordsjøn kan produsere champagne av denne klassen. En ypperlig julegave!

 

Black Chalk Estate ligger i den fantastiske Test Valley , noe som gjør det til et vakkert sted å besøke og smake på noen av Englands fineste viner. De prisbelønte engelske musserende  vinene har blitt laget over mange år av vinprodusenter i Hampshires vingårder. Der dyrker 34 forskjellige kombinasjoner av Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier, Pinot Précoce og Pinot Gris.

 

Villrose

Denne tradisjonelle musserende vinen er laget med tre klassiske varianter: Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay. Wild Rose er en kompleks blanding av rike, rene bringebær og jordbær som perfekt balanserer en skarp, ren, engelsk finish.

 

Black Chalk Wild Rose

Denne viner er laget som i Champagne - førstegangs gjæret på ståltank, en del i gamle eikefat. Andre gjæring på flaske og deretter 24 mnd på bunnfall før degorsjering. Vinen har finboblet og tett mousse med ren klar rød frukt, distinkt og elegant på nesen med lett gjærbakst, rips og fersken. Presis og stram mineralitet med flott sitrus-syrlighet. Ung vin med fin frukt og balanse samt lang, fast ettersmak.Fargen er lakserosa.

Pris kr 429,90

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev