Nyhet
Drikke Frisk start...

Frisk start...>

Nytt år og nye muligheter. Mange ønsker en lettere start på året og hvorfor ikke spise mer fisk, skjell og skalldyr når de er på sitt aller beste. Her er noen viner som passer til og som også matcher retter med lyst kjøtt.

 

Pedregosa MI Pet Nat 2021

Vinen har en frisk duft av sitrus, florale toner og hint eksotisk frukt. Smaker av eple og sitrus. Den er tørr og frisk med små, perlende bobler. Fargen er lys.Passer til skalldyr of fisk og som aperitif

Pris kr 199,-.

Maximin Grünhaus Schloss Riesling Trocken 2021

Vinen har en rik duft av gul steinfrukt med hint av solbær og urter. Den gir en saftig munnfølelse med god syre, god konsentrasjon av mineralsk frukt.

Fargen er lys strågul. Den passer skalldyr, fisk og lyst kjøtt

Pris kr 229,90

Thymiopoulos Xinomavro Jeunes Vignes 2021

Vinen har en sval, fokusert og bærpreget duftaroma med innslag av tørket frukt, barnål, urter og blomster. Smaken er nyansert og saftig med god fasthet med preg av modne mørke og røde bær, litt nype, urt og krydder. Fargen er middels dyp rød. Passer til lyst kjøtt, lam og sau og svin.

Pris kr 200,-.

 

Movia Sivi Pinot Ambra 2021

Vinen har litt utviklet aroma av sitrus, aprikos og tørket frukt, innslag av nypeté, lær og blomster. Smaken er saftig og fast med sammensatt preg av steinfrukt, sitrus og marmelade, litt te, eplekjerner og urter. Fargen er middels dyp guloransje. Passer til retter av lyst kjøtt, lam og sau og svin

Pris kr 269,-.

 

Janeil Sarrat del Mas 2021

Vinen har en fokusert og ørlite utviklet preg av moden steinfrukt, marmelade, tørket urt, krydder og blomst. Smaken er nyansert og saftig med god fasthet, preg av tørket aprikos og kandisert frukt, krydder og urter. Fargen er middels dyp guloransje. Den passer til fisk, lyst kjøtt og svin

Pris kr 204,90

 

Oppskrift på dampet kveite og sitronnudler > 

appetitt.no/oppskrifter/hovedretter/fisk-skjell-og-skalldyr

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev