Drikke God, boblende 17. mai!

God, boblende 17. mai!>

Nasjonaldagen vil bli feiret med vennefrokoster, familieselskap og festmiddager over hele landet. Her er boblene som setter gjestene i festhumør, tørre og friske champagner som egner seg glimrende til mat og utsøkte rimeligere alternativer som også kan nytes på egenhånd.

God feiring!

 

Champagne - Sigurd Wongraven

Superklassisk og rik med flott balansert syreinnhold. Vinen er laget av 100% Pinot Noir-druer, med 4 år på bunnfall. Preg av sitrus, eple og urter, innslag av mineraler og kjeks, god lengde. En prisgunstig Champagne som går utmerket til aperitiff, østers, caviar, hummer og sjøkreps. Champagne passer til alt. Hva passer vel bedre enn å feire Norge med

en norsk produsent?

Pris kr 399,-.

 

Pedregosa Cava Reserva Clos de Blancs Brut Nature 2019

Krisp og fruktig cava laget på tradisjonell metode. En frisk, musserende vin med fruktig munnfølelse og høy syre. Elegante små bobler og lang avslutning. Allround-bobler som passer til alt! Økologisk årgangscava fra Castelo de Pedregosa, som også finnes på magnum og halvflaske.

Pris kr 151, 90

 

Ken Forrester Stained Glass 2019

Pet Nat - 100 % Grenache druer fra en enkeltvinmark i Stellenboch! Stained Glass er en spennende musserende vin, laget på méthode ancestrale. Druene er spontanfermentert med villgjær og tappet på flaske før gjæringen er ferdig. Typisk duft av markjordbær, mer syrlig enn søt. Friskt anslag av markjordbær, epleskall, syrlige kirsebær og sitrus i avslutning. Elegant og kremet mousse, med rik munnfølelse etter 18 måneders lagring på bunnfall.

Pris kr 275,-.

 

Black Chalk Wild Rose 2018

Musserende vin fra Black Chalk Winery i Hampshire, Sør-England. Her er det kalholdig jordsmonn og et klima som er helt perfekt for å lage karakterfulle musserende viner! Laget på tradisjonell metode og 2 års lagring på bunnfall. Vinen har finboblet, tett mousse. Ren klar frukt, distinkt og elegant på nesen med lett gjærbakst, rips og fersken. Presis og stram mineralitet med flott sitrus-syrlighet. Ung vin med fin frukt og balanse, samt lang fast ettersmak.

Pris kr 449,90

Louis Roederer C243 Champagne

Collection 243 - den seneste årgangen av multivintage-champagnen til Louis Roederer. Collection 243 viser på en kraftfull måte den varme og fyldige stilen til Louis Roederer. Aromatisk og fruktig nese med innslag av modent eple og sitrus, kjeks og mineraler. Kremet mousse, rik, balansert og lang kompleks smak etter 3,5 år på bunnfall. Vinen er virkelig ett flagskip som bekrefter deres visjon: Å skape den best mulige champagnen hvert år.

Pris kr 529,90

Gladkokken Crémante de Bourgogne 2018

Gladkokken Cremant de Bourgogne er en tørr mussernde vin med delikate bobler. Aromabilde av røde bær, eple, blomst og sitrus, med innslag av kjeks og mineraler. Vinen er delikat og kremet, preget av røde bær og sitrus, med hint av kjeks og mineraler, og god lengde. Den gjør seg svært godt med lettere fiske- og grønnsaksretter eller som en aperitif uten mat.

Pris kr 179,90

 

 

 

 

 

Kontakt oss

  • Tømmerbakkevei 19
    1453 Bjørnemyr

  • 958 20 667

  • hilde@appetitt.no

  • @appetitt

  • Motta vårt nyhetsbrev